tervetuloa

Depilaatiot sokerilla
Sääret
36 €            
Sääret ja reidet 66 €
Bikiniraja 29 € 
Brassi
(naisille) 78 €           
Kainalot 20 €            
Käsivarret 24 €
Rinta/selkä 32 €/alue
Ylähuuli + leuka
16 €  
Kulmakarvat
14 €          

Rentouttava kokovartalohieronta sisältäen vartalon kuivaharjauksen 60 min » 45 €
Ennen hierontaa vartalolle suoritetaan kuivaharjaus, joka poistaa kuollutta ihosolukkoa ja aktivoi pintaverenkiertoa. Klassinen hieronta parantaa elimistön aineenvaihduntaa ja lieventää lihasten jännitystiloja.

Puolivartalohieronta sisältäen hierottavan alueen kuivaharjauksen 30 min » 30 €
Vaihtoehtoina joko selkä-hartiahieronta tai alaraajojen hieronta.

Hoivaamon hemmotteluhoito 75 min » 68 €
Vartalokuorinta, kokovartalohieronta, käsi- ja jalkaparafiinit. Vaihtoehtoina ovat suklainen, hedelmäinen tai tuoksuton vaihtoehto.

Kuumakivihieronta 60 min » 58 €, 90 min » 75 €
Kuumakivihieronta (Hot stone massage) on voimakkaasti stressiä laukaiseva, syvärentouttava, energisoiva ja puhdistava hoito. Kuumakivihieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja lisää hapen ja ravinteiden kulkua kehossa. Samalla se elvyttää aineenvaihduntaa ja poistaa kuona-aineita. Lämpö rentouttaa lihaksia ja vaikuttaa autonomisen hermoston toimintaan. Lämmön ja hieronnan yhteisvaikutuksesta hieronta laukaisee lihasjännityksiä ja rentouttaa niin kehoa kuin mieltäkin tehokkaasti.

Aromahieronta 60 min » 56 €
Aromahieronnassa yhdistyvät asiakkaan tarpeiden mukaisen eteerisen öljyseoksen ja kevyen hieronnan aikaansaama hoitovaikutus.


Vartalon emässuolakuorinta 29 €
Hieronnan yhteydessä
15 €
Emässuolakuorinta, jossa maamineraaleja sisältävä mineraalisuola sekoitetaan viinirypäleensiemenöljyyn, saa ihon tuntumaan ihastuttavan pehmeältä. Tuoksuton emässuolakuorinta poistaa kuolleita ihosoluja ja parantaa ihon kykyä vastaanottaa kosteuttavia hoitotuotteita.


 

Jalka- ja kauneushoivaamo
Vesijärvenkatu 36, Lahti
045 312 5010
viesti@kauneushoivaamo.fi
www.kauneushoivaamo.fi
facebook.com/kauneushoivaamo

Palvelen ma-pe klo 9-18, la klo 9-14 sopimuksen mukaan.
Miikälii en vastaa puheluusi, soitan sinulle takaisin vapauduttuani. Haluan tarjota asiakkailleni keskeytyksettömän palvelukokemuksen.

sky