tervetuloa

kasvohoidot

Bielenda mikroneulaus 75 min » 98 € ensimmäinen hoitokerta, seuraavat hoitokerrat 79 €, lisähinta ihon puudutuksesta 20 €/hoitokerta Mikroneulaus on tehokas aikuisen ihon kasvohoito. Se stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, uudistaa ja kirkastaa ihoa tasoittaen juonteita ja pigmenttimuutoksia. Bielenda mikroneulaushoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, mikroneulauksen, hoitoampullin, rauhoittavan naamion sekä hoitovoiteen.

Bielenda kiinteyttävä kultahoito 60 min » 69 €
Bielenda kultahoito tarjoaa ripauksen ylellisyyttä aikuiselle iholle! Se kiinteyttää ja heleyttää väsynyttä ihoa sekä edistää ihon aineenvaihduntaa. Hoito soveltuu herkimmällekin iholle. Hoitoon kuuluu pintapuhdistus, kuorinta, kiinteyttävä kultanaamio, kasvohieronta, kultaseerumi, merileväkultanaamio sekä ihoa uudistava kultavoide.

Bielenda herkän ihon kasvohoito 60 min » 62 €
Herkälle couperosaiholle soveltuva ihoa vahvistava ja rauhoittava hoito. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, happokuorinnan, naamion sekä hoitovoiteen.

 Bielenda syväpuhdistava kasvohoito 75min » 69 €
Tehokas mutta hellävarainen kasvohoito aikuiselle rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, esikuorinta, happokuorinta, syväpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio ja hoitovoide.

Bielenda kosteuttava kasvohoito 90min » 75 €
Hemmotteleva hyaluronihappohoito rentouttavalla pitkällä hieronnalla.
Alkupuhdistus, entsyymikuorinta, höyrytys, kulmien siistiminen, kasvo- ja decoltéhieronta, hyaluronihapposeerumi, levä-kipsinaamio ja hoitovoide.

Kirkastava timanttihionta 50 min » 55 €
Kasvohoidon yhteydessä
20 €, sarjahoitona 4 x 50 min 200 €
Timanttihionnassa ihon kuollut pintasolukko poistetaan kivuttomasti mutta tehokkaasti. Iho puhdistuu, pehmenee, kirkastuu ja vastaanottaa paremmin hoitotuotteiden vaikuttavat ainesosat. Hoito soveltuu aikuiselle iholle ja kaikille ihotyypeille. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, timanttihionta, naamio ja hoitovoide.

Ihonpuhdistus (alle 25 vuotiaille) 50 min » 52 €
Ihonpuhdistus on tarkoitettu epäpuhtauksia ja mustapäitä sisältävälle nuorelle iholle. Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, syväpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio ja hoitovoide.

Kasvolymfa 60 min » 55 €
Kasvolymfa sarjahoitona 6 x 60 min
250 €
Kasvolymfa on kasvojen alueen imunestekiertoa vilkastuttava hieronta. Kevyt pumppaava liike poistaa turvotusta sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa. Alkupuhdistus, kasvolymfa, naamio ja hoitovoide.

Kestovärjäykset
Kestoväri kulmille, kulmien muotoilu 15 €

Kasvohoidon yhteydessä 10 €
Kestoväri ripsille 15 €
Kasvohoidon yhteydessä 10 €
Kestoväri ripsille ja kulmille, kulmien muotoilu 25 €
Kasvohoidon yhteydessä 18 €
Kulmakarvojen muotoilu 10 €
Ripsien kestotaivutus ja kestovärjäys 75 min » 55 €


 

Jalka- ja kauneushoivaamo
Vesijärvenkatu 36, Lahti
045 312 5010
viesti@kauneushoivaamo.fi
www.kauneushoivaamo.fi
facebook.com/kauneushoivaamo

Palvelen ma-pe klo 9-18, la klo 9-14 sopimuksen mukaan.
Miikälii en vastaa puheluusi, soitan sinulle takaisin vapauduttuani. Haluan tarjota asiakkailleni keskeytyksettömän palvelukokemuksen.

sky